Seurakuntavaalit 2018 Karviassa

23.10.2018 11.35

Karvian seurakunnassa on pitkä "sopuvaalien" perinne. Monien toiveena olisi tänä syksynä kuitenkin, että tulisi oikeat vaalit.

Tarvitaan siis vähintään 15 ehdokasta (+ varahenkilöitä!), mutta oikeisiin vaaleihin enemmänkin. Ehdokaslistojen jättöpäivä on 17.9.2018, joten nyt "puolueryhmillä" on aika kerätä ehdokkaansa kirkkovaltuustovaaleja varten.

Uusi kirkkovaltuusto valitsee vuoden 2019 alussa kirkkoneuvoston, johon voidaan valita myös valtuuston ulkopuolisia aktiiveja toimimaan kokonaisseurakunnan hyväksi ja päättäämään asioista. Seurakunnassa vaikuttamiseen ja toimimiseen toimii myös vastuuryhmiä työaloilla, johon kaivataan vapaaehtoisia.

Syksyn aikana voimme siis kaikki miettiä rooliamme seurakunnan työn toteuttamisessa. Aktiivisia kutsutaan siis nyt esille, päättämään ja toimimaan yhteisen asialla!

Kirkkovaltuustovaalit 18.11.2018, ehdokasasettelu 17,9. mennessä.