Jouluaskartelu-hetki

Seurakuntatalo

Kerhohuoneella Jouluinen askartelu-hetki klo 10-13. Ohjelmassa on kaiken ikäisille jouluaskarteluja sekä jouluista tarjoilua. Vapaaehtoinen maksu.

Tervetuloa mukaan koko seurakunnan yhteiseen askartelu-hetkeen. Jouluisia askarteluja löytyy niin pienille kuin isommille askartelijoille. Ei haittaa, vaikka ei ehtisi tapahtuman alkuun, voitte tulla silloin kun ehditte. Lisäksi on tarjoilua askartelijoille. Perheen pienimmille on myös leluja, jos askarteluinto loppuu. Halutessasi voit osallistua vapaaehtoiseen maksuun.

Perhekerho

Perhekerho on kaikkia perheitä varten; se on äideille, isille ja lapsille. Isovanhemmatkin ovat tervetulleita lastenlasten kanssa. Tervetuloa nauttimaan yhteistä aikaa!

LauluHelmi-kuoro

Kuorossa laulamme ja leikimme yhdessä. Lauluohjelmistoon kuuluu lastenlauluja ja lastenvirsiä. Kaiken ikäiset lapset ovat tervetulleita mukaan. Aiempaa kuorokokemusta ei tarvita. Kuorotoiminta on ilmainen. Tervetuloa mukaan!