LauluHelmi-kuoro

Seurakuntatalo

Kuorossa laulamme ja leikimme yhdessä. Lauluohjelmistoon kuuluu lastenlauluja ja lastenvirsiä. Kaiken ikäiset lapset ovat tervetulleita mukaan. Aiempaa kuorokokemusta ei tarvita. Kuorotoiminta on ilmainen. Tervetuloa mukaan!

Lapsikuoro on seurakunnan järjestämää kristillistä musiikki- ja kasvatustyötä kaiken ikäisille lapsille, jolla pyritään tukemaan kotien kristillistä kasvatustyötä.

Kuoro kokoontuu kerhohuoneella.

Kuoro käy esiintymässä mahdollisuuksien mukaan Karviassa.
Esiintymisissä lapset saavat positiivisia ja iloisia yhteisiä kokemuksia.

Halutessasi voit tulla aluksi tutustumaan kuoroon ja ilmoittua tutustumisen jälkeen, jos kuoro tuntuu mielekkäältä.
Kysymyksiä ja ilmoittautumisia ottaa vastaan
Tanja Haapala nro 040 724 2972.

Perhekerho

Perhekerho on kaikkia perheitä varten. Perhekerho on tarkoitettu äideille, isille, lapsille sekä myös isovanhemmille lastenlasten kanssa! Perhekerhotoiminta on ilmaista, eikä sinne tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa mukaan!