Arjen enkeleiden perhekirkko

su 29.9. kello 10.00

Kirkko erityisesti suunnattu lapsiperheille, lasten kummeille ja isovanhemmille.

Perhekirkossa päiväkerholaisten lauluesitys ja lasten enkelinäyttely. Kummit siunaavat kummilapsensa. Siunaamassa voi olla myös muu läheinen aikuinen.

LauluHelmi-kuoro

Kuorossa laulamme ja leikimme yhdessä. Lauluohjelmistoon kuuluu lastenlauluja ja lastenvirsiä. Kaiken ikäiset lapset ovat tervetulleita mukaan. Aiempaa kuorokokemusta ei tarvita. Kuorotoiminta on ilmainen. Tervetuloa mukaan!

Perhekerho

Perhekerho on kaikkia perheitä varten; se on äideille, isille ja lapsille. Isovanhemmatkin ovat tervetulleita lastenlasten kanssa. Tervetuloa nauttimaan yhteistä aikaa!

LauluHelmi-kuoro