Seurakuntatalo

Perhekerho on kaikkia perheitä varten; se on äideille, isille ja lapsille. Isovanhemmatkin ovat tervetulleita lastenlasten kanssa. Tervetuloa nauttimaan yhteistä aikaa!

Seurakunnan perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 10.30-12 seurakunnan kerhohuoneessa. Perhekerho on ilmainen, eikä sinne tarvitse ilmoittautua.

Perhekerhon ohjelmaan kuuluu: alkuun lyhyt hartaus, ohjattuja leikkejä sekä lauluja, vapaata leikkiä, askartelua ja tietysti tarjoilua.
Tule viettämään mukavia yhteisiä hetkiä lasten sekä aikuisten kesken,

tapaamaan tuttu ja sekä uusia tuttavuuksia.