Nuortenleiri 11–14 –vuotiaille (s.2005-2008)

ti 18.6. kello 16.00 - to 20.6. kello 12.00

Leirikeskus Rastiainen

Tervetuloa mukaan nuortenleirille! Kesäleirillä on monenlaista mukavaa puuhaa, niin sisällä kuin ulkona!

Leireillä on monenlaista mukavaa puuhaa, niin sisällä kuin ulkona:
leikkejä, sketsejä, askartelua, uintia ja saunomista, leikkimieliset olympialaiset ja hartauksia.

Leirin yöpymistilat ovat rajalliset joten leirille pääsee 20 ensimmäistä ilmoittautunutta.
Ilmoittautumisen yhteydessä kerro leiriläisen mahdolliset allergiat ja muut huomioitavat asiat esim. lääkitys tai sairaus. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään leirikirje ennen leirin alkua.

Leirin hinta 20€ hlö

Ilmoittautumiset numeroon 040 724 2972

Karvian kirkko, Seurakuntatalo

Lasten kevätkirkko ja kouluun siunaaminen

Tervetuloa lapsille suunnattuun kirkkohetkeen. Kirkkohetki on Päiväkerhon päätöskirkko sekä tulevien 1lk kouluun siunaamistilaisuus. Seurakuntatalolla nautitaan voileipätarjoilusta, jaetaan kerhomuistamisia sekä varhaisnuorisotyön 120 juhlavuoden kunniaksi vierailijanamme on TAIKURI!