Perheleiripäivä

Leirikeskus Rastiainen

Olet sydämellisesti tervetullut perheleiripäiville nauttimaan kesäisestä ohjelmasta koko perheen voimin!

Leirinpäivän ohjelma on suunnattu alle kouluikäisille lapsille, mutta isommatkin lapset ovat tervetulleita mukaan.  Myös isovanhemmat lastenlasten kanssa ovat tervetulleita!

Leiripäivä on ilmainen.

Leiripäivien ohjelmassa on lyhyt hartaus, yhteisiä leikkejä, rastirataa, askartelua, vapaata leikkiä kerhon leluilla, mukavaa yhdessäoloa ja ruokailu. Varpaitakin voi käydä kastamassa järvessä saunan päälle.

Ilmoittautumiset ja ruoka-aineallergiat viimeistään maanantaina 20.5.2019 numeroon 040 724 2972.

Karvian kirkko, Seurakuntatalo

Lasten kevätkirkko ja kouluun siunaaminen

Tervetuloa lapsille suunnattuun kirkkohetkeen. Kirkkohetki on Päiväkerhon päätöskirkko sekä tulevien 1lk kouluun siunaamistilaisuus. Seurakuntatalolla nautitaan voileipätarjoilusta, jaetaan kerhomuistamisia sekä varhaisnuorisotyön 120 juhlavuoden kunniaksi vierailijanamme on TAIKURI!