Äiti-lapsi-ilta

Seurakuntatalo

Tervetuloa äidit lapsineen sekä mummut lapsenlapsineen nauttimaan yhteisestä illasta!

Ohjelmaa on sekä ulkona että sisällä kerhohuoneella. Ulkona pieni hartaus, ohjattu leikki, temppurata, sisällä pientä askartelua ja voileipätarjoilua.
Lopuksi voi jäädä seurustelemaan muiden äitien sekä mummujen kanssa ja lapsilla on vapaata leikkiaikaa keskenään.

P.S. Tapahtumaan voi osallistua klo 18 jälkeenkin jos ei ehdi alkuun mukaan.

Ohjelma on suunnattu alle kouluikäisille, mutta vanhemmat lapsetkin ovat tervetulleita mukaan!

Karvian kirkko, Seurakuntatalo

Lasten kevätkirkko ja kouluun siunaaminen

Tervetuloa lapsille suunnattuun kirkkohetkeen. Kirkkohetki on Päiväkerhon päätöskirkko sekä tulevien 1lk kouluun siunaamistilaisuus. Seurakuntatalolla nautitaan voileipätarjoilusta, jaetaan kerhomuistamisia sekä varhaisnuorisotyön 120 juhlavuoden kunniaksi vierailijanamme on TAIKURI!