Yhteydenotto seurakuntaan

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää palautetta, esirukouspyynnön tai yhteydenottopyynnön. Käsittelemme viestisi luottamuksella ja tarpeen mukaan otamme yhteyttä henkilökohtaisesti.

Palaute/Esirukouspyyntö

Mitä pidit tästä sivustosta? Onko sinulla parannusehdotuksia tai toiveita seurakunnan toimintaan? Haluatko lähettää esirukouspyynnön? Ota yhteyttä tämän lomakkeen kautta. Valitse tarvittava lomake, täytä ja lähetä.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.