TERVETULOA PERHEKERHOON

Karvian seurakunta järjestää toimintaa lapsille ja aikuisille, yhdessä ja erikseen. Perhekerhot ovat perheiden kohtaamispaikkoja arjessa. Perhekerho on seurakunnan kastekasvatusta.

Kerhot tarjoavat mahdollisuuden kokoontua yhteen
samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin
Karvian seurakunnan kerhohuoneeseen klo 10.30 - 12.00.

Perhekerho vauvasta vaariin

Kutsumme mukaan vanhempia, isejä, äitejä, mummuja ja vaareja sekä huoltajia perheen pienempien kanssa iloiseen toimintaamme.

Perhekerhossa vietetään aluksi pieni hartaus, jossa tutustumme Jumalaan ja Jeesukeen lapsille suunnatulla tavalla.

Me aikuiset opetamme yhdessä lapsillemme hiljentymisen ja rauhoittumisen merkitystä tämän pienen hetken aikana. Jätetään leikit hetken ajaksi pois ja istumme aloillemme kuuntelemaan.

Aina ei tahdo ehtiä kerhon alkuun, kun lapsiperheen päivät eivät koskaan ole samanlaisia, mutta älä huoli,  mukaan voitte tulla milloin vain klo 10.30 - 12.00 aika välillä.