Tervetuloa päiväkerhoon

Päiväkerho on osa seurakunnan kristillistä opetus- ja kasvatustyötä 3-5-vuotiaiden lasten parissa. Tällä tavallakin seurakunta pyrkii tukemaan ja auttamaan kotien kristillistä kasvatusta. Lisätietoja päiväkerhoista saa
vs. lastenohjaaja Arja Marttila p. 040 741 4074.

Päiväkerhot alkavat viikolla 34

Tiistaisin kokoontuu 4 -vuotiaiden kerho klo 9 - 11.30 alkaen 18.8.2020.

Keskiviikkoisin kokoontuu 3 -vuotiaiden kerho klo 9 - 10.15 alkaen 19.8.2020.

Torstaisin kokoontuu 5 -vuotiaiden kerho klo 9 -11.30 kerho alkaa  20.8.2020.

Kaikki kerhot kokoontuvat tuttuun tapaan seurakuntatalon kerhohuoneessa.

Päiväkerholaisen muistio

Kerho antaa virikkeitä lapsen kokonaisvaltaiselle kehitykselle. Hetki hiljaisuudelle, Taivaan Isästä kuuleminen, askartelut, musiikki, sadut, liikunta, ulkoilu, vapaa ja ohjattu leikki sisältyy päiväkerhon ohjelmaan. Kerhoon kuuluu eväshetki. Toivon kuitenkin, että eväs on pieni. Suosittelen pientä voileipää ja juotavaa juomapullossa/pillimehu tai hedelmää tai muuta vastaavaa. Karkkeja tai vastaavia kerhoon ei tuoda.

Ei parhaita päälle kerhoon

Kerhossa lapsella ei tarvitse olla parhaimpia vaatteita päällä, vaan sellaiset, että lapsi voi toteuttaa itseään varomatta koko ajan vaatetustaan. Lapsi piirtää, maalaa, leikkaa, muotoilee, liimaa, askartelee ja tekee kaikkea muuta eli käyttää luovuuttaan harjoitellessaan kädentaitoja.

Pöydällä kukkia, risti, Raamattu ja Pienten Raamattu.