Tervetuloa päiväkerhoon

Päiväkerho on osa seurakunnan kristillistä opetus- ja kasvatustyötä 3-5-vuotiaiden lasten parissa. Tällä tavallakin seurakunta pyrkii tukemaan ja auttamaan kotien kristillistä kasvatusta.

Lastenohjaaja Tanja Haapala 040 724 2972

Päiväkerhot starttaavat syyskuulla!

Helle kesä on ohi ja on siis aika alkaa suunnittelemaan tulevaa päiväkerhokautta. Suunnittelun lisäksi tutustun huolellisesti, miten korona vaikuttaa päiväkerhon toimintaan ja toteutukseen..

Koronatilanteen vuoksi aloitamme kerhokauden syyskuun puolella. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten, tuomiokapitulin ja kirkkohallituksen ohjeita ja määräämiä rajoituksia. Tästä johtuen kerhojen aloitusta on siirretty myöhempään..

Alustava suunnitelma on aloittaa kerhokausi viikolla 36 (7.9.-9.9.). Päiväkerhoon ilmoittautuminen on viikolla 35 (31.8.-3.9.)

Ilmoittautumiset lastenohjaaja Tanja Haapala puh 0407242972.

Tiistaisin kokoontuu 4-vuotiaiden päiväkerho klo 9:00 – 11:30.

Keskiviikkoisin kokoontuu 3-vuotiaiden päiväkerho klo 9:00 – 10:15.

ja perhekerho 10:30 – 12:00

Torstaisin kokoontuu 5-vuotiaidenpäiväkerho klo 9:00 – 11:30.

.

Olen töissä syyslukukauden maanantaista torstaihin..

Toivottavasti pääsemme aloittamaan päiväkerhot syyskuulla suunnitellusti.

Päiväkerholaisen muistio

Kerho antaa virikkeitä lapsen kokonaisvaltaiselle kehitykselle. Hetki hiljaisuudelle, Taivaan Isästä kuuleminen, askartelut, musiikki, sadut, liikunta, ulkoilu, vapaa ja ohjattu leikki sisältyy päiväkerhon ohjelmaan. Kerhoon kuuluu eväshetki. Toivon kuitenkin, että eväs on pieni. Suosittelen pientä voileipää ja juotavaa juomapullossa/pillimehu tai hedelmää tai muuta vastaavaa. Karkkeja tai vastaavia kerhoon ei tuoda.

Ei parhaita päälle kerhoon

Kerhossa lapsella ei tarvitse olla parhaimpia vaatteita päällä, vaan sellaiset, että lapsi voi toteuttaa itseään varomatta koko ajan vaatetustaan. Lapsi piirtää, maalaa, leikkaa, muotoilee, liimaa, askartelee ja tekee kaikkea muuta eli käyttää luovuuttaan harjoitellessaan kädentaitoja.

Pöydällä kukkia, risti, Raamattu ja Pienten Raamattu.