Lapsityö

Seurakunnan lapsityö tukee lapsiperheitä kristillisessä kasvatuksessa ja ohjaa lasta kaikissa kasvun osa-alueissa tasapainoiseen kasvuun lapsen kehitystason huomioon ottaen. Kerhoissa pyritään turvallisuuden ja vapauden ilmapiirissä kertomaan kristillisen uskon keskeisistä asioista, Jumalasta ja Jeesuksesta niin, että hän pystyy ymmärtämään opetuksen.

Lapsityö käsittää seuraavat alueet:

• kehtoluokkatyö (1-3-vuotiaat)
  • päiväkerhot (3-5-vuotiaat)
  • perhekerhot (0-70-vuotiaat)

Kerhotoiminnan lisäksi...

Esikoulun ja päivähoidon Hyvät Hetket kerran-pari kuukaudessa.
Hyvissä Hetkissä: Kertomuksia, lauluja ja leikkejä.

Kerran vuodessa 4 vuotta ja 10 vuotta täyttäviä lapsia kutsutaan yhteisiin syntymäpäiväjuhliin. Keväällä juhlitaan 4 vuotta täyttäviä ja syksyllä 10 vuotta täyttäviä.

Lapsityössä tapahtuu kirkkovuoden aikana monenlaista mukavaa kuten perhekirkkoja ja perheille suunnattuja tapahtumia. Perheen pienimpiä läheisineen kutsutaan kerran vuodessa vauvakirkkoon(mukana MLL ja kunta).

Pääsiäisenä ja jouluna vietetään lasten perhekirkkoja.

Kevätkauden päätteeksi kokoonnutaan kevätkirkkoon. Ekaluokkalaiset siunataan keväällä koulutielle.